Užsakymus pristatome per 1-2d.d.

Dovanų lietus klientams


Dovanų lietus klientams

Pastarosiomis dienomis į UAB „Praba“ prekybos vietas užsuka ne tik išskirtinių juvelyrikos gaminių ieškantys klientai, bet ir jubiliejinio dovanų lietaus nugalėtojai. Visi jie per tris pastaruosius mėnesius įsigijo prekių juvelyrikos centre „Praba“, o jų pirkimo kvitai buvo registruojami jubiliejiniame dovanų dalybų traukime. Dažnam laimėtojui žinia apie tai, jog pirkimo čekis laimingas, buvo netikėta, tačiau itin maloni staigmena. Kai kurie nugalėtojai sako loterijomis ir dovanų dalybomis netikėję, mat iki šiol nesisekdavo nieko laimėti. Jubiliejaus proga bendrovė „Praba“ išties dosni.

Atsitiktinai išrinktų laimingųjų net 126! Jiems padovanoti 25 aukso luitai, 25 briliantai, 25 mokomieji-edukaciniai seminarai, 25 dovanų kuponai bei 25 dovanų čekiai juvelyro paslaugoms. Pagrindinio prizo laimėtojai atiteko kelionė į Jungtinius Arabų Emyratus dviem asmenims.

Šį rudenį išties auksiniu savo klientams pavertęs juvelyrikos centras „Praba“ darkart sveikina dovanų laimėtojus ir visada laukia klientų sugrįžtant.

Klientų lojalumą itin vertinanti bendrovė pažada dar ne kartą nustebinti ištikimiausius savo klientus.

Dovanų dalybų nugalėtojai atsiima prizus: